Over mij

Werken met mensen, jong en oud, met en zonder beperking vind ik heel fijn, leerzaam en inspirerend.

Ik heb jaren als pedicure gewerkt in mijn eigen praktijk en binnen een instelling voor mensen met een beperking. Hierdoor werd mijn belangstelling gewekt voor het geven van massages. Hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd gericht op de Westerse en Chinese massage bij o.a. Total Health ,OHM Academy en Sabaaydi.

Enkele jaren heb ik als masseur gewerkt bij een Chinees Medisch Centrum waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in het geven van Chinese voet- en meridiaan massages.

Gefascineerd door wat massage/aanraking voor mensen kan betekenen ben ik de opleiding Tactiel Stimulering gaan volgen bij de School of Touch het enige instituut in Nederland die deze opleiding verzorgt. Voor het op peil houden en uitbreiden van mijn kennis en vaardigheden volg ik regelmatig bijscholingen. Graag wil ik u laten ervaren wat Tactiel Stimulering of een massage voor u kan betekenen.