Chi-Wit massage

Bij deze bijzondere massage kun je de wervelkolom zien als je levensboom. Steeds vaker komen we mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn maar dat kan het wel worden. Als de energie goed door de wervelkolom kan stromen dan werkt het door op de organen, harmoniserend. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en vermoeidheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het belangrijk dat we proberen om met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelfgenezend vermogen in beweging blijft.

Deze massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India en kan zacht of stevig worden gegeven. De natuurlijke lichaamsenergie gaat vrijer stromen. Ook op de mentale conditie heeft de massage een positief effect. De rug en de achterkant van de benen worden gemasseerd.

Boek een afspraak

Laat via onderstaand formulier weten wanneer je graag een afspraak in zou willen plannen. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op.

Voorkeursdatum:
Voorkeurstijd:
Gewenste behandeling